VÄLKOMMEN!

Mitt namn är Johanna Hjertberg. Jag är utbildad livsstilsrådgivare / kostrådgivare med en grund som utbildad undersköterska. Jag är 42 år och bor med min sambo och våra 3 barn på 11år, 12år och 14år.

Hälsa för mig är att hitta en balans i livet som gynnar både kropp och knopp.

Ett av mina stora intressen är träning. Jag springer mycket men tränar också en hel del styrka. Älskar att vara rörlig i min vardag.

Av mig kommer man inte få några snabba fix utan ett hållbart kosttänk som man kan leva med varje dag i resten av sitt liv. Inte svart eller vitt, allt eller inget utan en bra balans utan några förbud.

Jag har själv haft ett mycket komplicerat förhållande till mat tidigare i mitt liv. Idag mår jag bra och har ett bra förhållande till mat. Kunskapen om kosten har hjälpt mig till att ändra mitt beteende och mina tankar kring kosten. Idag har jag inga förbud, räknar inga kalorier och äter utav allt jag vill, när jag vill! Jag ser hela tiden till att ge min kropp den energi den behöver för att orka leva det liv jag vill!

Genom att skaffa sig kunskap och bli medveten om vad  kroppen behöver och varför man agerar som man gör blir det lättare att göra kloka val i vardagen. 

Jag arbetar inte bara med kosten utan lägger en stor vikt vid tankar och beteenden för att uppnå långsiktiga resultat!

Följ @kost.coachen på instagram 

Utbildningar